gisela
Reaction score
76

Profile posts Latest activity Postings About

 • :) Et langt spørsmål (DF, er det Dansk Folkeparti?), men med et kort og kontant svar...  Her er forresten dagens gode sommertips:


  :D :D :D
  Gisela, no wonder I couldn't delete the spam in costumes! You were deleting even as I was trying to delete! :)
  Ok, jeg er kanskje litt sent ute (er det 15. eller 18.? Jeg trodde det var 18., men kan hende jeg husker feil), men uansett: Gratulerer med dagen!!! :yay:

  Just stopped by to say Hi! And I love your ceramic and glass work, you are very talented :) have a great day!
  Så bra! Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med dem enda, men har noen ideer og det er mulig jeg vil trenge flere biter som matcher... :)
  Kommer tilbake med en offisiell henvendelse om/når det blir aktuelt. Jeg har noen påbegynte prosjekter jeg må fullføre før jeg kan begynne på noe nytt og før det må jeg få opp det nye syrommet mitt (den nye leiligheten er snart ferdig oppusset og jeg har solgt og må være ute av den gamle leiligheten i løpet av 3 uker). En hektisk tid....
  Heisann!
  Vil bare si at du laget noen helt fantastiske applikasjoner til skattkisten - og at jeg ikke klarte å la være å ta dem! :D Tusen takk! :dance: Tar du evt på deg bestillinger?
  I don't remember thanking you for the lovely comment on my photo dear, so if I didn't, thanks so much for the lovely comment on my profile photo!!! It's my precious 18-year-old Abla and I'd guard it with my life haha!
  Ja, det er helt vildt cool!
  Og så blev hun gift på Grønland i nationaldragt og det hele, fordi hendes mand har boet deroppe i mange år...nu fejrer de det så med en havefest med alle mulige skøre indslag - bl.a. en shaman som "hovedvelsigner"...fordi buddhisten måtte melde afbud, hehe...hun er bare skøn! Altid meget utraditionel. :D
  :lol: Nuy, hvor jeg kender det!
  Jeg skal med toget til Ålborg klokken lidt i seks, og jeg er en kegle til at stå tidligt op, så jeg har besluttet mig for at blive oppe istedet, hehe...man kan så spørge, om det ikke ville have været smart at pakke imens jeg er rimelig frisk, eller i det mindste rette kostumet til, som jeg skal bruge, men neeeej... ;)
  Jeg burde egentlig ikke danse, men jeg VIL bare danse til min fasters bryllup, hun er lige blevet gift første gang som 61-årig! Jeg kommer til at fortryde det reaten af mine dage, hvis hun ikke får en Enta Omri, selvom jeg langt fra er på toppen, så ja - bad Lise too! Hehe...men SÅ skal jeg også igang med min frygtede dansefatwa! :p
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top