Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: 404 errors

  1. #1
    Senior Member Mouse's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    548
    Post Thanks / Like

    Default 404 errors

    Hiya

    Just wanting to let you guys know that I've been getting 404's for most of the day when trying to access the site. All the other sites I've been to today have been fine, so I think your server might have the hiccups

    Cheers
    Lisa

  2. #2
    Member Inanna's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    136
    Post Thanks / Like

    Default

    Ive been getting a whole lot of those 'this page can not be found' things when I try to open up threads as well...

  3. #3
    Member Rebecca_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    on my futon
    Posts
    106
    Post Thanks / Like

    Default

    I've been getting all these errors. Mozilla tells me that they are internal server errors.

  4. #4
    V.I.P. slinks's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Australia, Sunny Queensland
    Posts
    1,187
    Post Thanks / Like

    Default

    Yep!! you can me in on these errors too.... every other site I go on is working tip top but this one is receiving lots of errors, page can not be found... I'd say your server does not have enough power to run you guys, even getting the quick post in takes a long time and I wrote that while waiting for it to post !! still waiting.... will click again


    as soon as I clicked again it posted lol
    Last edited by slinks; 07-16-2006 at 07:16 PM. Reason: to add last line

  5. #5
    Member Anatoliy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Planet Earth
    Posts
    234
    Post Thanks / Like

    Default

    Thanks for letting us know. Our forum has not been completely configured yet so there are still some glitches, but I am working on it. I took action on the issue you reported and it should work fine now.

    We really, really appreciate hearing about errors like this, so don't hesitate to post if something comes up for you when using the forum.

  6. #6
    V.I.P. Azeeza's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,063
    Post Thanks / Like

    Quick Question

    Taking a mini break from sewing :eek:!!!

    Is the forum being updated at around 9 PM Central Time?

    I think I only get the "404 Error Message" in the evening time and it only seems to be on the Forum Board.

    Hopefully, this really is a "quick question" .

    Azeeza

  7. #7
    V.I.P. slinks's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Australia, Sunny Queensland
    Posts
    1,187
    Post Thanks / Like

    Default

    Anatoliy :-) I've been on all morning and have not recieved one error....

    Well done :-D

  8. #8
    Administrator Salome's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Pac NW, USA
    Posts
    3,061
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by Azeeza View Post
    Is the forum being updated at around 9 PM Central Time? I think I only get the "404 Error Message" in the evening time and it only seems to be on the Forum Board.
    Hi Azeeza,

    we don't have a consistent time when we update. We also are not on a dedicated server so there could be other sites with a heavy draw around that time...

  9. #9
    V.I.P. Azeeza's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,063
    Post Thanks / Like

    Default

    I couldn't get on yesterday. Gee, I wish I could remember what the message read, but it wasn't the 404 error one.

    Did anyone else have the same problem?

    Azeeza

  10. #10
    V.I.P. slinks's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Australia, Sunny Queensland
    Posts
    1,187
    Post Thanks / Like

    Default

    No ...everything is working fine for me now

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •